BOLUSPOR Teknik Direktörü Özcan Bizati, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmada takımın uyumunun kendisini umutlandırdığını belirterek, "Amacımız bu sene taraftara keyif veren bir futbol izletmek ve en önemlisi de kulübün 50'inci senesinde taraftarımıza şampiyonluk hediye ederek Boluspor'u layık olduğu lige yükseltmek" dedi.
Boluspor dün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı. Takımdaki uyum teknik heyeti sevindirirken, oynanan son hazırlık maçının ardından gelecek hafta deplasmanda oynanacak Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına başlandı. Takımın neredeyse tamamen yenilendiğini söyleyen Özcan Bizati, "İyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Ligler haftaya start alacak. Ligimizde mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum. Bu sene kadrosu neredeyse tamamen yenilenmiş bir Boluspor var. Güçlü bir takım oluştu. Doğal olarak ilk haftalarda uyum sorunu yaşayabiliriz diye düşünüyordum. Fakat, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında izlediğim Boluspor beni gerçekten umutlandırdı" diye konuştu.
Taraftarlara teşekkür eden Bizati, "Karşılaşma esnasında taraftarlarımızın oyuncularımıza sürekli alkışlayarak verdiği destek de takımımızın iyi yolda olduğunun göstergesi. Amacımız bu sene taraftara keyif veren bir futbol izletmek ve en önemlisi de kulübün 50'inci senesinde taraftarımıza şampiyonluk hediye ederek Boluspor'u layık olduğu lige yükseltmek. Amacımız bir üst lige çıkmak" dedi.

FOTOĞRAFLI