Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- 2016 CEV Denizbank Erkekler Voleybol Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında çarşamba günü Almanya'da Berlin Recycling Volleys'le karşılaşacak Arkasspor, Avrupa macerasına galibiyetle başlamayı hedefliyor.
Son şampiyon apoletiyle çıktığı Şampiyonlar Kupası'nda Halkbank'a 3-0 yenilen, ligdeki ilk 2 maçında da sahadan mağlubiyetle ayrılan mavi beyazlılar, altyapı oyuncuların ağırlıkta olduğu kadrosuyla Berlin'de çıkış arayacak. 2013-14'te Şampiyonlar Ligi'nde rakip olduğu Alman ekibine evinde 3-1, deplasmanda 3-0 yenilen İzmir temsilcisi, bu kez sahadan zaferle ayrılmayı aemaçlıyor.

Gruplarında Bulgaristan'dan Marek Union ve Rusya'dan Belogorie'nin de yer aldığını hatırlatan Basın Sözcüsü Uğur Özden, hedeflerinin bir üst tura çıkmak olduğunu dile getirdi. Avrupa'nın en büyük organizasyona galibiyetle başlamak istediklerini belirten Uğur Özden, "Kadrolarında dünya çapında isim yapmış oyuncuların bulunduğu rakiplerimiz önünde tur atlamak için elimizden geleni yapacağız. Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl altyapımızdan yetişen genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla mücadele ediyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Almanya'dan iyi bir skorla döneceğimizden şüphem yok" dedi.