Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Eskişehir Şubesi Başkanı Hasan Sezer ve yönetim kurulu üyeleri, Bilecik’in İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek’i makamında ziyaret etti.
TÜRKAV Eskişehir Şubesi’nin ziyaretinden memnun kaldığını dile getiren İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek, ilerleyen günlerde kendisinin de iade-i ziyarette bulunmak istediğini söyledi. Ödübek, “İlçede 13 ayda, belediye olarak 13 proje geliştiriyorum. İnhisar ilçesinde çevre ile ilgili imar yönünden güzel düzenlemeler yaptım. İlçe halkı ve personelle ilgili iletişim gayet iyidir. İlçeye, 25 kişilik köy hamamı, 500 kişilik düğün salonu ve 13 kişilik misafirhane yaptırıyoruz. Parkta düzenlemeler yaparak güzel görünüm kazandırdık. İlçe merkezine su şelalesi yaptırıyoruz’’ dedi.
TÜRKAV Eskişehir Şubesi Başkanı Hasan Sezer de yönetim kurulu üyeleri ile çevre il ve ilçelere giderek kamu kuruluşlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerde bulunduklarını ifade etti. Sezer, “İl ziyaretimiz İnhisar İlçesi’nde İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek’i makamında ziyaret ettik ve çalışmaları hakkında bilgi aldık. Biz de TÜRKAV Eskişehir Şubesi olarak çalışmalarımızı, İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek’e aktardık. Ziyaretlerimize ilerleyen günlerde devam edeceğiz’’ diye konuştu.