CHP Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kastamonuspor 1966’yı ziyaret etti.
Liginde şampiyonluk mücadelesi veren ve bu hafta kendi sahasında en yakın rakibi Yeni Amasyaspor ile karşılaşacak olan Kastamonuspor 1966’lu futbolcuları ve yönetimini ziyaret eden CHP Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, futbolculara moral vererek, şampiyonluk yolunda başarılar diledi.
Futbolculara ve teknik ekibe tatlı ikramında bulunan Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, zirveyi yakından ilgilendiren ve muhtemelen şampiyonluğun düğümünü çözecek maç öncesinde futbolculara ve teknik heyete başarılar diledi.
Kastamonuspor’u yakından takip ettiğini ifade eden Prof. Dr. Yenidünya, takımın iyi bir sezon geçirdiğini söyledi. Kastamonuspor’un Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluğun tek ismi olduğunu vurgulayan Yenidünya, “Salı günü Yeni Amasyaspor ile belki de şampiyonluğu önemli ölçüde garantileyeceğimiz bir maça çıkacağız. Kastamonuspor bizler için çok kıymetli. Şehir için önemli bir faktör. Geçen yıl talihsizlik sonucu aklımıza getirmek istemediğimiz bir durum yaşanmış olabilir. Ancak Kastamonu’nun ileri gelenlerinin gayretiyle Kastamonuspurumuz yoluna emin adımlarla devam ediyor. Salı günü Yeni Amasyaspor ile karşılaşacağız. Bu maçın şampiyonluk için önemli olduğunu biliyorum. Kazanacağımızdan emimin. Futbolcularımızı çok iyi gördüm. Teknik ekibe ve futbolcu arkadaşlarıma zorlu maç için başarılar diliyorum” dedi.
“BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK”
Kastamonuspor taraftarlarına da çağrıda bulunan Prof. Dr. Yenidünya, “Yağmur, çamur, sıcak soğuk demeden takımızı yalnız bırakmayan cefakar taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunun sonuna geldik sayılır. Kupayı kaldırmamıza çok az kaldı. Yeni Amasyaspor ile oynanacak olan maçta taraftarımıza çok iş düşüyor. Taraftarımızı tahriklere kapılmadan Kastamonulu duruşumuzu sergileyerek 90 dakika boyunca takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Bu yolun sonu şampiyonluk. Şampiyonluğumuzu taraftarımızla coşku içerisinde kutlayacağız” şeklinde konuştu.
Ligin bitmesine çok az zaman kaldığını ve şampiyonluk isteniliyorsa herkesin Kastamonuspor’un etrafında güç birliği oluşturması gerektiğine işaret eden Yenidünya, “Zor şartlarda büyük işler başaran bu yönetim, bu teknik ekip ve bu takım, her şeyin daha fazlasını hak ediyor. Buradan esnaf ve işadamlarımıza sesleniyorum. Ligde bitime çok az zaman kaldı. Kulübün etrafında toplanıp güç birliği oluşturmalıyız. Biz de siyasiler olarak elimizden gelen her türlü desteğin en iyisini vermeye hazırız. Kastamonusporumuzu üst liglere çıkarmak adına tüm şehir daha çok kenetlenmeliyiz” diye konuştu.
Ziyarette, Kastamonspor 1966 Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aldı, Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya’ya Kastamonsupor takvimi hediye etti. Yenidünya ise, kulüp yöneticilerine, teknik ekibe ve futbolculara Türk Bayraklı rozet hediye etti.