Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 23 Nisan Anaokulu öğrencileri ile bir araya gelerek yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın önemini anlattı.
Denizli’de uzun yıllar ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü vazifesi üstlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 23 Nisan Anaokulu’nda eğitim gören minik öğrencilerle bir araya geldi. Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın öneminin çocuklara anlatılması amaçlanan ziyarete Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız, 23 Nisan Anaokulu Müdürü Sevcan Eriş, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız yaptığı konuşmada, "Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı olarak halkımıza hizmet veren Sevgi Eli, Denizli’de ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak onlara yardım eli uzatmaktadır. Yardımlaşma kapsamında kullanmadığınız kıyafet, oyuncak gibi eşyalarınızı alarak ihtiyaç sahibi olan arkadaşlarınıza veriyoruz. Görüyoruz ki, sizler çok küçüksünüz ama kocaman bir yüreğiniz var. Sizlerin sevginizi de içerisine koymuş olduğunuz kolileri teslim alacağız" ifadelerini kullandı.
23 Nisan Anaokulu Müdürü Sevcan Eriş ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Sevgi Eli ekibine teşekkür ederek, "Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz değerler eğitimi kapsamında yardımlaşmanın en büyük örneği gösterilmiştir" dedi.
Konuşmaların ardından minik öğrenciler hazırladıkları paketleri Sevgi Eli yetkililerine teslim etti.