Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olmayı sezonun bitimine iki hafta kala garantileyen Adıyaman 1954 Spor’un yöneticileri, teknik heyeti ve sporcuları, sezon başından beri yanlarında olan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Adıyaman’ı Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de başarıyla temsil eden ve sezonun bitimine iki hafta kala şampiyonluğu garantileyen Adıyaman 1954 Spor’un Başkanı Hüseyin Koç, teknik heyet ve sporcuları, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ile birlikte, Başkan Kutlu’yu makamında ziyaret ederek şampiyonluğu kendisine armağan etti.

Ziyarette Kulüp Başkanı Hüseyin Koç’u, teknik heyeti ve sporcuları elde edilen şampiyonluktan dolayı teker teker kutlayan Başkan Kutlu, sezon boyunca verilen emeklerin karşılığının alındığını dile getirdi.

Kutlu, “Adıyaman Belediyesi olarak spora oldukça büyük önem veriyoruz. Aynı başarıyı futbolda da görmek ve önümüzdeki yıl Adıyaman’ı profesyonel liglerde temsil edecek bir takımın olmasını sağlamak için ilimizi BAL liginde temsil eden Adıyaman 1954 Spor Kulübüne sezon başından bu yana belediye meclisimizin kararıyla 500 bin TL’lik nakdi destekte bulunduk. Bunun yanında takımımızın tesis sorununu çözdük. Taraftarlarımızın da takımlarını daha iyi desteklemesi için deplasmanlara gitmelerine destek sağladık. Bütün bunlarla birlikte yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımızda sahada ellerinden geleni yaparak takımımız şampiyon yaptılar. Bu şampiyonluk bir ilin tek vücut olarak neleri başarabileceğinin kanıtıdır. İnşallah aynı birlikteliği ve gücü play-off maçlarında da ortaya koyarak hayalini kurduğumuz profesyonel lige bu yıl çıkacağız. Bu vesileyle tekrar kulüp başkanımızı, yönetimini, teknik heyeti ve sporcularımızı elde ettikleri şampiyonluktan dolayı kutluyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç ise Hüsrev Kutlu’nun kendileri için her zaman büyük bir güç olduğunu belirterek, “Bu sezon belediyemizin öncülüğünde Adıyaman’da bir bütünlük sağladık ve bu bütünlük bize şampiyonluğu getirdi. Sezon boyunca hep yanımızda olan, bu zorlu süreçte bize çok ciddi destekler veren Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu’ya minnettarız. Gerek maddi, gerekse manevi anlamda bizi hiç yalnız bırakmayan başkanımıza ve her zaman yanımızda olan Belediye Başkan Yardımcımız Said Kutlu’ya çok teşekkür ediyoruz. İnşallah şehir olarak inandığımız 3. Lig’e bu sezon çıkacağız ve o kupayı başkanımıza getireceğiz” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Kutlu, 1954 Spor heyetiyle toplu fotoğraf çektirdi.