Adnan Oktar'ın eski kediciklerinden olan ve gruptan olaylı bir şekilde ayrılan Ceylan Özgül, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan operasyonla alakalı "Bugün Güneş daha bir güzel doğdu" paylaşımını yaptı.

işte Ceylan Özgül'ün yaptığı o paylaşım;

ADNAN OKTAR'IN YANINDAN TERLİK VE PİJAMA İLE KAÇMIŞTI

Adnan Oktar'ın en bilinen 'kediciklerinden' Ceylan Özgül, Adnan Oktar'ın yanından ayağında terlik ve pijamalarıyla kaçtığını iddia etmişti. Özgül, onun yanında kendisine ilişkin hiçbir kararı kendisinin veremediğini söylemişti. Ceylan Özgül'e ise diğer bir 'kedicik' olan Tülay Kumaşçı, Özgül'ü lüks yaşamı kaybettiği için bu iftiraları attığını söylemişti.

Ceylan Özgül ise sosyal medya üzerinden hakkında çıkan bu haberlere karşılık olarak şunları yayınlamıştı;

"ANNE BABALARA SESLENİYORUM: ÇOCUKLARINIZI YANINIZDAN AYIRMAYIN"

Özgül, "Buradan anne ve babalara sesleniyorum, çocuklarınızı bağrınıza basın, yanınızdan, dizinizden ayırmayın, ne derlerse desinler siz onların çok yakınında, göz mesafesinde durun. Dışarıda, sizler gibi temiz insanların hayal bile edemeyeceği, içinde her türlü maddi, manevi ve bedeni işkencelerin yaşandığı şeytani oluşumlar mevcut. Çocuklarınızın bu yapıların tuzağına düşmesi kolaylıkla mümkün ancak şantajlar, tehditler ve algı operasyonları nedeni ile çıkmaları çok uzun ve zorlu yıllara mal olabilir. Allah nasip etti ve ülkemize yararlı işler yaparak hayatımı geçiriyorum" diye yazdı.

"YILLARCA İPOTEK ALTINDA KALDIM"

Özgül, "Yıllarca ipotek altına alınarak engellenen pek çok şeyi yapmanın heyecanı ve enerjisi içindeyim. Annemin cenazesine gidememiştim. Allah babamdan razı olsun, beni bağrına bastı. Bundan sonraki ömrüm onun sağlığı ve mutluluğunu kollayarak geçecek. Herkese ailesinin kıymetini bilmesini ısrarla tekrarlıyorum" dedi.

Kaynak:Haberler