İZMİR Atatürk Stadı'nın bakımda olması sebebiyle PTT 1'inci Ligi'nin ilk haftalarındaki iç saha maçlarını Bursa'da oynamayı gündeme alan Göztepe yönetimine teknik direktör Metin Diyadin'den veto geldi.
Metin Diyadin, takımı uzak şehirlere götürmek istemediğini söyledi. Kendilerine en uygun stadın Manisa 19 Mayıs Stadı olduğuna dikkati çeken Metin Diyadin, "Ben taraftarımı 500-600 kilometre uzağa götürtmem. Atatürk Stadı revize edilene kadar rakiplerimizi Manisa'da ağırlamalıyız. Benim kafamdaki tek yer Manisa" dedi.
Ev sahibi Manisaspor ve Akhisar Belediyespor'un yanı sıra Altınordu'nun da bu statta oynamak istediğini söyleyen Metin Diyadin, "Biz de Manisa için gereken başvuruları yapmalıyız. Çünkü İzmir'deki diğer alternatif Buca Arena'nın bize tahsis edileceğini düşünmüyorum" diye konuştu.
Öte yandan Medipol Başakşehir'in santrforu Mehmet Batdal'ı kiralamayı düşünen Göztepe'ye kötü haber geldi. Medipol Başakşehir teknik ekibinin takımın UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olmasından dolayı alternatifli kadroyu korumak için transfere onay vermediği öğrenildi.