TAKIMA KATKI SAĞLAMAK İSTİYOR 

Kırmızı Beyazlıların devre arası transferlerinden orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu, açıklamalarda bulundu. Aydoğdu, ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerini ancak maç haftasına girdiklerini belirterek, "Ülke olarak çok büyük bir sıkıntı yaşadık. Deprem bölgesinde çok büyük acı yaşandı. Onların yanında olarak yaralarımızı sarmaya çalıştık. Artık maç haftasındayız. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Ufak bir sakatlık yaşadım. Yeni toparlıyorum ve fiziksel anlamla eksiklerimizi tamamlayarak takımdaki yerimi almak istiyorum. Tek isteğim şampiyon yolunda takımıma katkı sağlamak" diye konuştu. 

'SAHADA BİR DURUŞUMUZ VAR'

Her maç olduğu gibi Rizespor'u da yenip yola devam etmek istediklerine değinen Aydoğdu, "Herkes şampiyonluk hedefinde takviyeler yapıyor. Bizim de hedefimiz var. Önümüzdeki bir ışık var ve o ışığa doğru ilerliyoruz. Bu ligde her rakip güçlü. Rizespor devre arasında iyi transferler yaptı. Ama bizim takımımız zaten güçlüydü ve yapılan transferlerle daha da güçlendi. Bizim artımız oyun gücümüz var. Sahada bir duruşumuz var. Bunu uyguladığımız sürece farkımızı gösteriyoruz. Her maç olduğu gibi Rizespor maçında da bunu sahaya yansıtarak kazanmak istiyoruz"dedi. 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ 

Orta saha oyuncusu, hedefinin Samsunspor ile şampiyonluk yaşamak ve futbol hayatını Süper Lig'de tamamlamak olduğuna değinerek, şunları söyledi: "14 yıldır Süper Lig’de oynuyordum. Tekrar Süper Lig’de oynamak istiyorum. Başkanımıza bunu da ilettim. Hedefim hep Süper Lig'de oynayıp, futbolu da Süper Lig’de bırakmak. Bu sene inşallah şampiyon olup, hedefime Samsunspor ile devam etmek istiyorum. Buradayım inşallah hayallerimizi hep birlikte başarırız"

Haber Kaynak: Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.