Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından üç bant bilardo şampiyonası yapıldı.
Nevşehir’de Alessia Bilardo Salonunda 21 sporcunun katılımı ile düzenlenen ve üç gün boyunca devam eden üç bant bilardo şampiyonası final maçı ile sona erdi. Düzenlenen final maçına Baro Başkanı Necmi Öncül, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spordan Sorumlu Şube Müdürü Aslan Uçar, Nevşehir Bilardo İl Temsilcisi Gürdal Arıcan ve sporcular katıldı.
Ahmet Gümüş ve Selçuk Beyazıt’ın karşılaşmış olduğu final maçında izleyiciler büyük bir heyecan yaşarken maçı 40-38 kazanan Selçuk Beyazıt 3 Bant Nevşehir Bilardo Şampiyonu oldu.
Ödül töreninde bir konuşma yapan Bilardo İl Temsilcisi Gürdal Arıcan, ‘’ Üç gündür devam eden Nevşehir 3 Bant Bilardo şampiyonası bugün burada sona erdi. Şampiyonaya 21 sporcu katıldı. Tabi ki gelecek yıl yapılacak olan bilardo şampiyonasına daha fazla sporcunun katılımını bekliyoruz. Bizlere ev sahipliği yapan Alessia Bilardo Salonuna katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Müsabakalar sonrasında dereceye giren arkadaşlarımız 8 Şubat 2015 tarihinde Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edeceklerdir. Dereceye giren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Düzenlenen ödül töreninde İl Birincisi olan Selçuk Beyazıt’ın ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spordan Sorumlu Şube Müdürü Aslan Uçar tarafından verilirken, İkinci olan Ahmet Gümüş ise ödülünü Baro Başkanı Necmi Öncül’den aldı.
Nevşehir 3 Bant Bilardo Şampiyonasında dereceye giren, Selçuk Beyazıt, Ahmet Gümüş, Süleyman Pamuk ve Yılmaz Çil 8 Şubat 2015 tarihinde Antalya’da düzenlenecek olan 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonasında Nevşehir’i temsil edecekler.