Gaziantep’te bir yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Deva Okulları ilk meyvelerini vererek, öğrencilerinin mezuniyetini coşkulu şekilde kutladı.
Deva Okulları mezuniyet töreninde birçok öğrenci, öğretmen ve veli bir araya geldi. Bazı öğrenciler mezun olurken, bazıları da sınıf atladı. Bayrak devri sırasında üzüntüyü ve sevinci bir arada yaşadıklarını belirten öğrenciler, duygulu anlar yaşadı. Mezuniyet töreni sırasında, Deva Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beyhan Tahmazoğlu mezun olan öğrencilere diplomaları takdim edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Mezuniyet töreninde konuşma yapan Beyhan Tahmazoğlu, Özel Deva Okullarının açılmasıyla, birlikte birçok alanda ilk adımlarını attıklarını belirterek, “İlk mezuniyetimizi kutluyoruz” dedi.
“YOĞUN BİR YABANCI DİL PROGRAMIMIZ VAR”
“Gerçekten bu topluluğu gördükten sonra gururlanıyorum, onurlanıyorum. Bugün çok farklı duygular yaşıyorum, iyisiyle kötüsüyle bir yılı geride bıraktık” diyen Tahmazoğlu, önemli başarılara imza attıklarını belirterek, şöyle konuştu:
“Okulumuzun sonunda birçok başarıya imza attık. Birçok robot yarışına gittik. Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde 2 tane birinciliğimiz var. ODTÜ’de dördüncülük, İTÜ’de üçüncülük, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde üçüncülüğümüz var. Sizin çocuklarınızı geleceğin bilim adamı olarak yetiştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yine çeşitli dallarda, müzik, resim, yüzme gibi dallarda çeşitli başarılar elde ettik. Özellikle ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileriyle yoğun bir yabancı dil programımız olacak. Gelecek yıl inşallah yoğun bir yabancı dil programımız olacak. Gelecek yıl için inşallah 2 tane dil laboratuvarımız ve birde Matematik laboratuvarımız açılacak, bunların bütün hazırlıkları tamamlandı.”
Mezuniyet töreni sonunda hep beraber hatıra fotoğrafı çeken öğrenciler, keplerini fırlattı.