Eskihisar-Topçular feribotunda taraftarların saldırısına uğrayan Emre Belözoğlu cephesinden ilk açıklama geldi. Tecrübeli futbolcunun bacanağı Mustafa Çetinkaya, “Gemide bir grup Beşiktaş taraftarı Emre’ye sözlü saldırıda bulundu” dedi.
Bir açılış için Bursa’ya gitmekte olan Emre Belözoğlu ile aynı feribotta bulunan Beşiktaşlı taraftarlar arasında tartışma yaşandı. Bu tartışmanın ardından karakola alınan Emre Belözoğlu ve taraftarlar ile ilgili ilk açıklama ise tecrübeli futbolcunun bacanağı Mustafa Çetinkaya’dan geldi.
Bacanağı Mustafa Çetinkaya’nın bir mobilya mağazasına açılışa giden Emre Belözoğlu’nun yolda Beşiktaş taraftarı ile yaşadığı sözlü saldırı olayına Çetinkaya’dan açıklama geldi. Mustafa Çetinkaya, “Açılışa gelirken Emre Belözoğlu’na gemide bir grup Beşiktaş taraftarının sözlü sataşması sonucunda yaşanan bir olay. Çok da büyütmeye gerek yok. Sağlık durumunda bir sorun yok, silah iddialarıyla ilgili de öyle bir şey yok ama benim bunlarla ilgili bir bilgim de yok. Bana gelen bilgi şu; Emre şu an karakolda ifade veriyor ve taraftarlardan şikayetçi olacak. Bu olaydan dolayı Emre Bursa’ya gelmiyor ve İstanbul’a geri dönecek” dedi.