Paralel yapı ile mücadelenin anlatıldığı Kod Adı: K.O.Z adlı film Adıyaman’da beğenildi.
13 Şubatta gösterime giren Kod Adı: K.O.Z adlı filmi basın mensupları, AK Parti Eski İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı İbrahim Halil Fırat ile birlikte izledi. İbrahim Halil Fırat’ın davetlisi olarak sinemaya giden köşe yazarları, yerel, ulusal basın temsilcileri Kod Adı: K.O.Z adlı filme hayran kaldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde yaşananların anlatıldığı filmde, Paralel yapı ile mücadele anlatılırken, filmde en fazla BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun öldürülmesi ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’a yönelik operasyon ilgi uyandırdı.
AK Parti Eski İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı İbrahim Halil Fırat, sinemaya gelen basın mensuplarıyla filmi izledikten sonra, birlikte tatlı yiyerek, film üzerine yorumlar yaptı.
İbrahim Halil Fırat, kuruluşundan beri içinde yer aldığı ve 4 yıl İl başkanlığını yaptığı AK Parti’ye yönelik tuzakların anlatıldığı filmin çok beğenildiğini ifade ederek “Türkiye gerçeklerini anlatan bu filmi basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte izlemek istedik. Basın mensubu arkadaşlarımız ilgi gösterdi. Film görülmeye değer. Türkiye’nin üzerindeki kara bulutları görmeleri adına güzel bir etkinlik oldu. Bu etkinliğe katıldıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Kuruluşundan beri görev aldığım ve 4 yıl boyunca da il başkanlığını yaptığım partimizin üzerinde dolaşan, hükümeti yıkmak adına devirmek adına planlar vardı. Bu filmde onlardan sadece bazılarını izledik. Herkesin bu filmi izlemesi ve gerçekleri görmeleri gerekiyor. Türkiye’nin başından geçenleri görmek adına güzel bir film” dedi.