Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, () - DENİZLİ'nin Çameli İlçesi'nde yaşayan 24 yaşındaki Esen Deniz, üç ay önce ölen kardeşi 21 yaşındaki kardeşi Tugay Deniz gibi motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Üç ay arayla iki oğlunu kazada yitiren aile büyük üzüntü yaşadı.
Çameli'nin Taşçılar Mahallesi'nde yaşayan iki çocuklu Deniz ailesinin oğulları Esen Deniz ile kardeşi Tugay Deniz, kahreden bir tesadüfle, üç ay arayla motosikletle geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamlarını yitirdi. İlk olarak balık çiftliğinde işçi olarak çalışan Tugay Deniz, üç ay önce Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne giderken bir otomobilin çarpması sonucu kaza yerinde öldü. Tugay'ın yasını tutan Deniz ailesi, üç ay sonra bu kez büyük oğulları Esen Deniz'in acısını yaşadı.
Dün sabaha karşı Fethiye'nin Taşçılar Mahallesi'ne giderken yönetimindeki 20 E 3599 plakalı motosikletin direksiyon hakimiyetini yitiren Esen Deniz, dereye uçtu. Esen Deniz yaşamını yitirirken, arkasında oturan 18 yaşındaki Soner Koç ise ağır yaralandı. Koç, Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Esen Deniz'in cesedi de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Esen Deniz'in cenazesinin kardeşi Tugay Deniz'in yanında toprağa verileceği belirtildi. İki kardeşten geriye birlikte çektirdikleri fotoğraf hatıra kaldı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI