AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte Bartın Merkez Ömertepesi Spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Tunç, Ömertepesi futbol sahasının toprak yüzeyli bir saha iken, FİFA standartlarında sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve atletizm pisti haline getirdiklerini belirterek, 1200 kişi kapasiteli seyirci tribünlerinin yapılması, hakem ve oyuncu soyunma odaları ve aydınlatması ile Bartın’ın güzel bir spor tesisine kavuşturduklarını söyledi.

Milletvekili Tunç, gece aydınlatması yapılan sahada antrenman yapan sporcuları da ziyaret ederek, onlarla sohbet etti. Ömertepesi Stadının hemen yanında inşa edilmekte olan Gençlik Merkezinin yapımının da tamamlanmak üzere olduğunu belirten Milletvekili Tunç, yine aynı yerde inşa edilecek olan 500 seyirci kapasiteli Kapalı Yüzme Havuzunun ihale sürecinin tamamlandığını yakında temelin atılacağını söyledi. Tunç, bünyesinde 8 ayrı spor dalının yapılabileceği 8 ayrı salon bulunan Çok amaçlı Kapalı Spor Salonunun da yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini belirtti.