Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Olağan Kongresi Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. MHP Alanya İlçe Başkanlığı için 3 aday Hilmi Er, Yücel Apaydın, Hacı Mevlüt Zavlak yarıştı. Dostluk ve hoşgörü içerisinde geçen kongrede Hilmi Er, MHP Alanya İlçe Başkanı seçildi.
MHP Alanya İlçe Kongresine, MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 21.Dönem Milletvekili Hayri Doğan, MHP Antalya İlçe Başkanları, MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe Belediye Meclis Üyeleri, Önceki dönem MHP İl Başkanları, önceki dönem MHP İlçe Başkanları, önceki dönem Ülkü Ocakları Başkanları, İlçe Siyasi Parti Başkanları, sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve partililer katıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun, kazananın yine Milliyetçi Hareket Partisi olacağını belirtti. Gençer, “Hilmi Er, Yücel Apaydın ve Hacı Mevlüt Zavlak’ın omuz omuza vererek MHP için çalışacaklarından hiç şüphem yoktur” dedi.
MHP Alanya İlçe Başkanı Seçilen Hilmi Er ise konuşmasında, “Kutsal vatanımızın güzide yeri olan Alanya’ya karşı çok büyük bir sorumluluk aldığımızın farkındayız. Halkımızın büyük teveccühü ile Alanya burçlarına Üç Hilalli bayrağımızı diktik. Dalgalanan bu bayrağı indirtmemek için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Alanya’da yaşayan vatandaşlarımızın dertlerini dert edinip, çare olmak için gayret göstereceğim. Gönlümüz ve kapımız bütün Alanya halkına açık olacaktır. Yılmadan, yorulmadan çalışmaya ve yükselmiş olan başarı çıtasını daha da yükseklere çıkarmak görevimiz olacaktır” dedi.