Uzun süredir BEAH İntaniye Servisi’nde başarılı bir şekilde görev yapan ve meslekte 39. yılını tamamlayan intaniye kliniği sorumlu Doktoru Resul Balkan emekli oldu. Düzenlenen veda töreninde Doktor Resul Balkan duygulu anlar yaşadı.
Törene katılan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Bilgehan Erkut çalışmalarından dolay Doktor Resul Balkanına teşekkür plaketi takdim ederek hayırlı bir emeklilik geçirmesi temennilerinde bulundu.
Başhekim Prof.Dr. Bilgehan Erkut yaptığı konuşmada, Resul Balkan’ın başarılı çalışmalarının diğer doktorlar için güzel bir örnek teşkil ettiğine vurgu yaparak; “Değerli mesai arkadaşımız Dr. Resul Balkanın bu ayrılışı fiziksel bir ayrılıştır. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Doktor Resul Balkanın arasında ki gönül birlikteliği ebediyen devam edecektir inancı içerisindeyim. Böylesine başarılı, çalışma arkadaşlarıyla uyum içerisinde görev ve sorumluluk alan bir personelimizden ayrılmak elbette bizleri üzüyor. Dr. Resul Balkanın örnek kişiliğiyle, arkadaşlığıyla ve çalışkanlığıyla diğer arkadaşlarımıza hep bir örnek teşkil edecektir. Kendisine bugüne kadar sunmuş olduğu hizmetlerden ötürü hastane idaremiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren, Dr. Resul Balkan sıcak bir aile ortamı olarak gördüğü ortamdan ayrılmanın da kendisi için zor bir iş olduğunu ifade etti. Balkan, “Hayli zamandır görev yaptığım bu kurumda gerçekten kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyordum. Şimdi ne yazık ki veda vakti. Güzel anılar, duygu ve düşüncelerle ayrılıyorum.” dedi.
Dr. Resul Balkan için düzenlenen veda törenine katılan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetici kadrosu birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra hayırlı bir emeklilik geçirmesi temennilerinde bulundular.