Bölgesel Amatör Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden 44 Malatyaspor’un yönetimi Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti.
Ziyarette, 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Müslüm Boztaş, Kulüp 2.Başkanı Barış Bingöl ve başkan yardımcıları Turgay Rüzgar ile Cemal Akdaş yer aldı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a futbola verdiği destekten ötürü teşekkür eden 44 Malatyaspor yönetimi, kulüp olarak kendilerinin de destek beklediklerini Başkan Polat’a ilettiler.
Ziyarette konuşan 44 Malatyaspor Başkan Yardımcısı Cemal Akdaş, “Hacı Uğur Başkan’ımızın futbola verdiği desteğin yakın şahidiyiz. İl Özel İdaresi’nin kapanmasıyla birlikte kurumun takımına sahip çıkarak, Yeşilyurtspor’u oluşturdu. Bu konuda kardeş kulübümüz Yeşilyurtspor’a verdiği destekten dolayı sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz 3 yıldır finallerde kaçırıyoruz 3’üncü ligi. Bunun da şundan kaynaklandığını gördük; 12’inci adam desteği şart. 12’inci adam siyasiler ve başkanların maddi manevi desteğini alabilseydik, durum daha farklı olabilirdi. Ben buradan siyasilerimizi, başkanlarımızı zaman bulduklarında maçlarımızı izlemeye davet ediyorum. Sayın Hacı Uğur Polat’tan da bize maddi ve manevi destek vermelerini talep ediyoruz” dedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Malatya Yeşilyurtspor ile 44 Malatyaspor BAL Ligi’nde mücadele eden iki kardeş kulübümüz. Elbette ki sporun birçok zorlukları var. Hem sahanın içinde zorluklar var, hem sahanın dışında var. Ve belli bir maliyet ifade ediyor. Biz de Yeşilyurt Belediyesi olarak amatör futbola destek vereceğimizi belirttik. Ve 2014 yılında imkanlarımız çerçevesinde amatör takımlarımıza destek olmaya çalıştık. Kiraz Festivali çerçevesinde de amatör takımlarımız arasında bir turnuva düzenledik. İnşallah bu turnuvamız bu sene de olacak. Ben 44 Malatyaspor yönetimini emeklerinden dolayı kutluyorum. İnşallah bizler de süreç içerisinde, imkanlar çerçevesinde 44 Malatyaspor’a yardımcı olacağız” ifadelerini kullandı.