GÖZTEPE Teknik Direktörü Metin Diyadin, yönetimden geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da oynayan santrfor Edinho'nun transferinde acele etmelerini istedi. Başkan Mehmet Sepil'le değerlendirme toplantısı yapan Diyadin'in "Kadroda Vleminckx ve Emrah dışında forvet yok. Edinho ligin başlayacağı 14 Ağustos'a kadar aramıza katılmalı. Ne kadar erken gelirse Elazığspor maçına yetişme ihtimali artar. Emrah sakatlığı nedeniyle ilk hafta oynayamayacak. Elazığspor karşısına tek forvetle çıkmak istemem" dediği belirtildi.
Transfer dönemi için hatrı sayılır bütçe ayıran Başkan Sepil'in ise Diyadin'e güvence verdiği ve Edinho konusunda çalışmaların hızlanacağını söylediği öğrenildi.
Edinho'ya alternatif olarak Antalyasporlu Ahmet Aras, Brondyb'de oynayan Johan Elmander ve Charleroi'den Lyen Kitambala'yı listesine alan Göztepe'nin Medipol Başakşehirli Fransız golcü Jeremy Perbet'le de ilgilendiği iddia edildi. La Liga tecrübesi olan 31 yaşındaki futbolcunun kiralık olarak düşünüldüğü gelen haberler arasında.