Harran Belediye Meclisinin üyeleri, Nisan ayı olağan meclis toplantısında kendi aralarında para toplayıp Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Harran Belediye Meclisi nisan ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi. Özyavuz toplantıda Mehmetçik Vakfına maddi yardım yapılmasını teklif etti.

Özyavuz’un “Eğer bugün bu meclis toplantımızı yapabiliyorsak, evimizde huzur içinde oturabiliyorsak bu güvenlik güçlerimiz sayesindedir. Askerimiz ve polisimizin var olmasıyla bizler varız” ifadelerini kullanarak Mehmetçik Vakfı için yaptığı yardım çağrısına meclis üyeleri destek verdi. Toplanan paralar Mehmetçik Vakfının hesabına yatırıldı. Özyavuz, bu örnek davranışlarından dolayı meclis üyelerine teşekkür etti.

Meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülürken yapılan komisyon seçimlerinde, daimi meclis üyeliğine Mustafa Şahin ve Davut Yılmaz, imar komisyonuna Mehmet Ali Ardan, Mustafa Ayğat, Mustafa Alkan, plan bütçe komisyonuna Yusuf Özdemir, Hamdi Çağat ve Mustafa Yıldız getirildi.