Erkan Acar, yaptığı açıklamada, geçen yıl altyapısı tamamlanarak yer tahsislerine başlanan Havza OSB'de bugüne kadar 7 firmaya yer tahsisi yapıldığını ifade etti.

Yer tahsisi yapılan 7 firmadan 5'inin temel atacağını belirten Erkan Acar, şunları söyledi:

"İnşallah bu 7 yatırımcımızdan 5'i Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Havza'ya gelişinin 100. yılı kutlamaları toplu temel atma töreni ile temellerini atacaklar. 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü Saat 11.00'de toplu temel atma töreninde Arkoz Gaz Beton San. Tic. AŞ, Durşan Makine Yapı San. Tic. Ltd. Şti, Uzunoğlu Yapı, Soner Muhammet Uzun, Euro Caft Döküm Sanayi AŞ ve Ünal Gemi İnş. Mak. Nak. San. Tic. Ltd. Şti. firmaları tarafından kurulacak olan fabrikaların temel atma törenine tüm Havzalılar davetlidir."

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 100 yıl önce milletin kaderini değiştirdiğini ifade eden Acar, "İnşallah Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilçemize teşriflerinin 100. yılında Havza'mızda istihdam ve istihdama dayalı göç sorununu çözecek yatırımların temelini atacağız. Odam ve Havza adına organize sanayi bölgemizin bu günlere gelmesinde emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.