Yarın Meclis'te partilerin grup toplantıları var. Liderler kürsüye çıkacak ve önemli değerlendirmelerde bulunacak. MHP cephesinde ise bir ilk yaşanacak. Bahçeli'nin 19 yıllık genel başkanlığı boyunca ilk kez parti grubunda bir başkası konuşacak.

BAHÇELİ'NİN YERİNE OKTAY VURAL
MHP Grup Toplantısı yarın TBMM'de yapılacak. Toplantıya başkanlık edecek olan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın kürsüden de konuşacağı öğrenildi.

MHP'DE 19 YIL SONRA BİR İLK!
Yani 1997'den beri genel başkanlık koltuğunda oturan Devlet Bahçeli'nin yerine ilk kez ‘başka birisi' partililere hitap edecek.

BAHÇELİ DİNLENİYOR
MHP Genel BaşkanıDevlet Bahçeli geçtiğimiz hafta Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde anjiyo olmuştu. Bahçeli, Ankara'daki Bilkent Otel'de dinleniyor.

600'DEN FAZLA İMZA VAR İDDİASI
MHP'li muhalifler aslında 600'den fazla imza topladı. Ancak kendilerine destek veren bazı isimleri tüzük oylamasından önce deşifre etmek istemedikleri için imza listesine onları katmadı. 



BAHÇELİ : 'İMZALARI KABUL ETMEYECEĞİZ'
Devlet Bahçeli imzalar için 'kabul etmeyeceğiz' demişti.
Bahçeli, “İmzayı kim ne kadar toplarsa toplasın, müracaatları halinde kabûlü mümkün olmayacak. Yasal haklarını kullanma yolu da açık olacaktır. Onun için önümüzdeki günlerde bizimle değil mahkemelerle haklarını savunmalarını tavsiye ederiz” demişti.

 Kaynak: İnternet Haber