Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar, Boluspor mağlubiyeti için yaptığı açıklamada "Yakışmadı" dedi.

İSTATİSTİK OYUNU DEĞİL 
Kırmızı Beyazlılar deplasmanda rakibi Boluspor'a 2-1 mağlup oldu. Alınan mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yücel Uyar, Samsunspor'a yakışmayan 2 gol yediklerini belirtti. 

Yücel Uyar, “Garip bir oyun oldu. Maalesef futbol istatistik oyunu değil. Bakınca oyunu kontrol etmişiz. Rakip ceza sahasına 30 defa girmişiz, rakip korner atmamış ama maçın skoruna baktığımızda 2-1 mağlup olmuşuz. Bunu şöyle değerlendirmek lazım. Bu bizim beceriksizliğimizdir. Çünkü Samsunspor’a yakışmayacak iki tane gol yedik. Dört ortaları var, iki tanesi gol oldu. Bizim yaptığımız ortalar yirminin üzerinde. Bunu değerlendireceğiz. Bize göre bu sezonun özeti gibi oldu” dedi.

'KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ'
Samsunspor’un bütün sezon boyunca basit goller yediğini ifade eden Yücel Uyar, “Pozisyon hatalarından, bireysel hatalardan, yanlış pozisyon almalardan. Üzgünüz. Çünkü bir fırsat daha gelmişti. Maalesef kaçırdık. İkinci devre, özellikle Boluspor’un golünden sonra oyun akıcılığını kaybetti. Boluspor skoru buldu, oyunu yavaşlattı, yattı, kalkmadı. Yani ikinci devre çok keyifli bir maç olmadı. Pozisyonlar yakaladık. Son dakika direkten dönen, bir adım mesafeden ayak içi vurup kaleye atamadığımız pozisyonlar oldu. Maalesef bunu sadece şansa bağlamak istemiyorum, burada bizim beceriksizliğimiz vardı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bu maçı böyle bitirmek istemezdik” diye konuştu.

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.