BAFRA İLÇESİNDE MEYDANA GELDİ

Yangın, Gaziosman Paşa Mahallesi Hasan Aslan Caddesi'nde bulunan iki katlı metruk binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın yanından geçen bir vatandaş dumanları fark etti. Vatandaş durumu 112'ye bildirdi.

İTFAİYE MÜDAHALE ETTİ 

Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Binadan çıkan dumanları görüp 112 Çağrı Merkezi'ni arayan vatandaş, "Baktım evde alevler var. Birden alevler yükselince hemen 112'ye haber verdim. Önce biri kağıt yakıyor ya da soba tutuşturuyor zannettim, ama sonra alevler yükseldi. Haber verdim insanlar toplanmaya başladı. 'İçeride insan var' dediler. O zaman daha çok panikledim" dedi.

VATANDAŞ HORTUMLA SU TUTTU 

Yangının çıktığı binanın bitişiğinde bulunan apartman sakinleri kısa süreli panik yaşadı. Bir vatandaş yangının evine sıçramaması için hortumla binaya su tuttu.

KALACAK YERİM YOK

Kalacak yeri olmadığı için binanın ikinci katındaki tek odada kalan Birol Deniz, yarım saat önce evden çıktığını, yangını görmediğini söyledi. Deniz, "Ben yangını görmedim. Ben çıktıktan sonra başlamış. Kalacak yerim yok. Şimdi sokakta kalacağım" şeklinde konuştu.

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR 

Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini araştırıyor. Polis ekiplerinin ulaştığı bina sahibinin şikâyetçi olmadığı öğrenildi.

BAFRA'DA DEPO YANGINI 

Hal Caddesi'nde O.Ç'ye ait depoda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerlerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangınları kısa sürede söndürdü. Yangında ev kullanılmaz hale geldi, depoda ise 30 bin lira değerindeki tütün kolileri yandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.