Samsunspor için başlatılan 'Bu Aşkın Kahramanı Sensin' kampanyası kapsamında bir grup Beşiktaş taraftarı 220 forma satın alarak Samsunspor'a destek olduklarını açıkladı. Taraftarın 19 Mayıs Stadyumu'nda açtıkları pankart ve yere bıraktıkları Samsunspor formalarını gören, Kırmızı Beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

SÖĞÜTLÜBAHÇE'DEN YÖNETİME TEPKİ
Samsunspor Taraftar Grubu Söğütlübahçe, Samsunspor yönetim kurulunu hedef göstererek, "Bu durumda suçlu olan Beşiktaş taraftarı değil suçlu Samsunspor yönetim kuruludur. Yönetim, söz konusu yardımı kabul etmemeliydi. Samsunspor sadece İstanbul takımlarının değil tüm takımlarının yardımına kapalıdır" dedi. 

BU HATADAN BİR AN ÖNCE DÖNÜLMELİ
Söğütlübahçe tarafından yapılan açıklamanın devamında ise şunlara yer verildi:

"Böylesi önemli süreçte yapılan bu hatadan bir an önce dönülmeli, 'alınan para' geri veirlmeli 'verilen forma' geri alınmalıdır. Samsunspor yönetim kurulu böyle bir olaydan dolayı taraftarını karşısına almamalıdır. Başka diye soranlara inat sadece Samsunspor."

ŞEHZADELER: SAMSUN BİR İHANETLE KARŞILAŞTI!..
Samsunspor Şehzadeler taraftar grubu ise çok sert bir açıklama yaparak, "Samsun şehri 24 Şubat 2017 Cuma günü itibariyle bir ihanetle karşı karşıya kalmıştır" dedi. 

Şehzadeler taraftar grubundan yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

"Bugün gerçekleşen bir grup Beşiktaş Kulübü partizanlığı yapan kişiler ve şirketler tarafından Samsunspor'umuzun 'Bu aşkın Kahramanı Sensin' projesi adı altında forma alımı gerçekleşmiştir. Samsunspor'umuz kimsenin rant ve reklam kapısı değildir. Beşiktaşlı olduğuna inanan kişiler gidip İstanbul'da takımlarını desteklesinler. Samsunspor Stadyumuna girmelerine izin verilmesi olayın ayrı bir boyutudur. Stadyum kapılarının ranta açılması Kulübümüzün ayıbıdır. Ayrıca pankartta gördüğümüz yazı çok ilginçtir. Bugün Sevdasıyla Aşkını karıştıran yarın neleri karıştırmaz ki. Samsunspor siz gibi lekeli insanların rant kapısı olmayacaktır. 'Usluoğlu Baklava' geçtiğimiz günlerde de BJK TV röportajıyla utanç verici bir adım atmıştır. Haddini aşan şahsiyetler bugün yine stadyumda parasıyla iş yapabileceğini sanmaktadır. Bu kişilerin Samsunspor'umuzun peşini derhal bırakıp İstanbula yerleşmeleri veya tuttukları takımları desteklemelerini öneriyoruz. Bu takım sizlerin elleriyle kirlenmektedir.

"BU ŞEHRİN KAHRAMANLARI SAMSUNSPOR TARAFTARIDIR"
Bu şehrin kahramanları Samsunspor'a gönül vermiş olan, uğruna kilometrelerce yol giden uykusuz kalan, uğruna her hafta sonu maça gitmeyi bekleyen, hayatı sadece ve sadece Kırmızı Beyaz diye çarpan, evlatlarını bile Samsunsporlu yetiştiren kişilerdir. Samsunspor üzerinden rant yakalayan kişiler değildir. Gidip forma alan bu kişiler parasını geri alıp lekeli ellerinden Samsunspor formasını bıraksınlar. Beşiktaş taraftarı gidip takımını desteklesin. Biz Sadece ve Sadece Samsunsporluyuz. Başka sevdalara kapalıyız. Başka diye soranlara inat biz sadece Samsunsporluyuz."

Haber: Ali BİROL