AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından, 794 belediye başkanının katılımıyla yarın (19 Ağustos Perşembe) istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlenecek.

ERDOĞAN'IN KATILIMI BEKLENİYOR

Toplantıya, 794 belediye başkanı (büyükşehir, il, ilçe, belde), il genel meclis başkanları, AK Parti il başkanları, il kadın kolları başkanları, il gençlik kolları başkanları, il yerel yönetimler başkanları, AK Parti MYK üyeleri ile AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları MYK üyeleri katılacak. Programa, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımı bekleniyor.

KARAASLAN BAŞKANLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan yarın gerçekleşecek  “İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” öncesi AK Parti Genel Merkezi'nde ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.

Samsun'da yapılacak ve yapılmakta olan projelerin değerlendirildiği istişare toplantısı öncesi görüşmede belediye başkanlarıyla bir araya gelen Karaaslan, görüşmeyi Genel Merkez'deki makam odasında gerçekleştirdi.

Görüşmeye Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgük, Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir katıldı.