Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası halk oyunları yarışması Döşemealtı Kapalı Spor salonunda başladı.

İlk gün, Minikler, Yıldızlar ve Gençler Okullar arası Halkoyunları Geleneksel düzenlemeli ve düzenlemesiz İl birinciliği yarışmasına Döşemealtı Belediye Başkan Vekili Zafer Yörük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hami Doru, Döşemealtı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karsavurdan, Kepez Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yüksel Dorul, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yavuz Gürhan, Döşemealtı Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Bahşi, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yarın sona erecek ve 3 kategoride yapılacak olan Halk Oyunları Yarışmasına 45 takım katılırken, burada dereceye giren okul takımları Türkiye Şampiyonasında Antalya’yı temsil edecek. Renkli görüntülere sahne olan yöresel türküler eşliğinde gösteri yapan öğrenciler büyük beğeni topladı. Tribünlerde yerini alan veliler ve öğrenciler büyük coşkuya alkışlarıyla ortak oldu.