Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB’un desteğiyle organize edilen Yöresel Ürünler Fuarı (Yörex) ’nda, Şanlıurfa’nın yöresel ürünleri tanıtıldı.
Ülke genelinden 68 ilden 101 oda ve borsa, 11 kalkınma ajansı, 52 kurum, 224 firmanın yanı sıra Basın İlan kurumunun da aralarında bulunduğu 388 katılımcının yer aldığı Antalya EXPO Center’daki Yöresel Ürünler Fuarı (Yörex ) Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın standı ziyaretçi akınına uğradı. Urfa Sadeyağı, Urfa Peyniri, Çiğ köfte, Urfa isotu, nar ekişisi, meyan balı ve Urfa Fıstığı’nın sergilendiği Şanlıurfa Ticaret Borsası standında ziyaretçilere mırra ve çiğ köfte ikram edildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’yla birlikte standı ziyaret eden, oda ve borsa başkanları ürünler hakkında da bilgi aldı.
Standı ziyaret eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Başkan Yardımcıları Cemal Yıldız, İsmail Bereket, Yönetim Kurulu Mühasip Üyesi Temir Kurt ve Meclis üyeleri karşıladı. Hisarcıklıoğlu ve beraberindekilere, çiğköfte ve mırra ikram edildi. Ziyaretçilere, Şanlıurfa Ticaret Borsası tarafından hazırlanan yöresel ürünlerin yer aldığı paketler hediye edildi.