YALOVA, () - YALOVA’nın Termal ilçesi'nde, sanatçı Dursun Ali Erzincanlı kullandığı otomobil başka bir otomobille çarpıştı. Kazada anne Meliha Erzincanlı ile diğer otomobilin sürücüsü hafif şekilde yaralandı.
Termal ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde dün akşam meydana gelen kazada, Dursun Ali Erzincanlı yönetimindeki 34 DAE 33 plakalı otomobil ile Yasin Korkmazlar yönetimindeki 77 AE 825 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, Erzincanlı'nın annesi Meliha Erzincanlı ile diğer aracın sürücüsü Korkmazlar, hafif şekilde yaralandı. İki yaralı da kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Anne Erzincanlı'nın durumunun iyi olduğu, kaza sırasında göğsünü çarptığı için nefes alırken zorlandığı, bu nedenle de gece müşahede altında kaldığı öğrenildi. Erzincanlı’nın bugün sabah saatlerinde taburcu olduğu belirtildi.
Dursun Ali Erzincanlı, kazanın İstanbul’a giderken meydana geldiğini söyledi. Kazayı duyan İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu da Yalova Devlet Hastanesi’ne gelerek Erzincalı'ya ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

FOTOĞRAFLI