Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne tarafından faaliyet gösteren Seyhan Gençlik Merkezi üyeleri "Yaşlılar Haftası" kapsamında Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan yaşlıları ziyaret etti.
Adana Gençlik Merkezi’nden Gençlik Merkezi Müdürü Vekili Umran Öz, Gençlik merkezi liderleri, personel ve gönüllü öğrenci gurubunun ziyaretinde, yaşlıların ziyaretlerden duydukları memnuniyeti vurguladıklarını belirtti.
Öz, yaşlıların maddiyattan ziyade, manevi destek beklediklerini ifade ederek, birer adet karanfil dağıtıldığını söyledi.
Yaşlılara dün ile bugün arasında köprü kuran, kültür ve değerleri yarınlara taşımayı sağlayan en değerli varlıklar olduğuna vurgu yapan Öz, “Genç nesiller olarak yaşlılara saygılı olmak, vefamızı göstermek minnet borcumuzdur. Yaşlılarımızı bir hafta değil, bir ömür boyu hatırlamak dileği ile tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyorum” diye konuştu.
Ayrıca Gençlik Merkezi gönüllü genlerinden Şahin Özkan tarafından Ebru sanatı nasıl yapıldığının, huzurevi sakinlerine göstererek, yaptıkları resimleri kendilerine bu günün anısı olarak hediye ettiler.
Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne Adana Gençlik Merkezi’nden Gençlik Merkezi Müdürü Vekili Umran Öz’ün yanı sıra Gençlik Liderlerinden Gamze Keniş, Ülkü Kaynak Gençlik Personeli Mürüvvet Saraçoğlu, Alper Çabuk ve Başkent Okullarından gelen öğrencilerde katıldı.