Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 2014’e veda resepsiyonu düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, yeni yılın tüm insanlığa sağlık, huzur ve başarı getirmesini diledi.
2014 yılının son gününde üniversite öğretim üyeleri ve çalışanları rektörlüğün düzenlediği yeni yıl resepsiyonunda bir araya geldi. Çok sayıda öğretim elemanı ve üniversite çalışanının katıldığı resepsiyona Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ın başkanlığında rektör yardımcıları ve danışmanları ev sahipliği yaptı.
Çukurova Üniversitesi Kültür Müdürlüğü Oda Orkestrası eşliğinde Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ve yönetimi davetlileri kapıda tek tek karşılayarak yeni yıllarını kutladı. Akademik ve idari personel ile öğrencilerinde katıldığı yeni yıl resepsiyonuyla Çukurova Üniversitesi 2015’e hoşgeldin dedi. Kibar, "Çukurova Üniversitesi olarak ülkemize, Adanamıza, bilime ve insanlığa hizmet etmek; toplumumuzun gelişip kalkınmasına katkı sunmak adına yaptığımız başarılı çalışmalarımızla bir yılı daha geride bıraktık. 2015 yılının tüm insanlığa barış ve hoşgörü getirmesini diliyor, Çukurova Üniversitesi ailesinin ve Adana halkının yeni yılını kutluyorum” diye konuştu.