Pursakar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, belediye bünyesinde açılan Sinema Tebessüm’de öğrencileri ziyaret edip, çocuklarla birlikte film izledi.
Kısa bir süre önce Pursaklar Belediyesi’nin hayata geçirdiği ücretsiz sinema hizmeti, ilçe sakinleri tarafından büyük ilgi gördü. Tevfik İleri Kültür Merkezi’nde bulunan Sinema Tebessüm’ü ziyaret eden Belediye Başkanı Selçuk Çetin, öğrencilerle sohbet edip, birlikte film izledi. Sinema hakkında öğrencileri bilgilendiren Başkan Çetin, “Sanatı sadece kendisinde tutmayan, yeni nesiller yetiştiren ve onlara yönetmenlikten tutun da oyunculuğa kadar hemen her alanda eğitim veren isimlere ihtiyaç var. Bizler bu hizmetleri yaparken, bir anlamda, gelecek nesilleri sanat yapmaya teşvik etmek istiyoruz” dedi.
Sinema salonunun işleyişi hakkında yetkililerden bilgi alan Çetin, Pursaklar’da sosyal ve kültürel belediyeciliğin her geçen gün daha da geliştiğini ifade etti. Filmin sonunda Başkan Çetin ve beraberindeki heyet, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.