Türk Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı Erdoğan Çakmak, Sağlık-Sen'e bağlı çalışnların istifa etmesiyle ilgili, "Buyurun yetkili sendikadan ayrılıp yetkiyi Türk Sağlık-Sen'e verin sonra hesabı sorun faturayı kesin" dedi. 

HATALILAR 
Sağlık-Sen’in ek ödemelerdeki adaletsizliğe karşı mücadele etmediğini belirten çok sayıda sağlık çalışanı, ‘Sağlıkçı sendikasız da olur’ diyerek istifa ettiklerini duyurdu. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Türk Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı Erdoğan Çakmak, "İstifa çağrılarını yapan arkadaşları kötü niyetli görmemekle birlikte hatalı olduklarını düşünüyorum" dedi 

FATURAYI KESİN
Kamu çalışanlarının yegane gücü sendikalar olduğunu belirten Başkan Çakmak şunları söyledi: "Sizi  öz eleştiriye ve sorgulamaya davet ediyorum. Türk Sağlık-Sen olarak hadi daha önce yaptığımız mücadeleleri geçtim son 1 ay önce tüm ülkede eş zamanlı eylemler yaptık, sendikalardan istifa edin diye sürekli yazan kıymetli çalisanlar kaçınız yaptığımız eylemlere katıldı. Hangi biriniz gelip hak arama mücadelesine destek oldu. Bizler illerde idarelerin karşısına sizin için dikilirken kaçınız gelip yanımızda durdu, biz meclisin önünde jop ile biber gazı ile ağırlanırken istifa edin haydi diyen arkadaşlarımızın hangisi yanımızdaydı.İstifa çağrılarını yapan arkadaşları kötü niyetli görmemekle birlikte hatalı olduklarını düşünüyorum.  Buyurun yetkili sendikadan ayrılıp yetkiyi Türk Sağlık-Sen'e verin sonra hesabı sorun faturayı kesin."