Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 2014-2015 sezonunda başarılı olan sporcu, antrenör ve yöneticileri makamında kabul etti.
Ataşbak, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi’nden oluşan sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.
Daha önce tesisi ziyaret edip sporcularla konuştuğunu ifade eden Ataşbak, “Güreş Çukurova bölgesi için ayrıcalıklı bir spordur. Sporun yanında sosyal hayatlarınızda çok önemli. Güreşte ki başarılarınızı da okul hayatınızda da göstermenizi istiyorum. Derslerinizde herhangi bir sıkıntı olduğu zaman sizlere her türlü imkanları sağlarız. Her türlü sorununuzda her zaman yanınızda olduğumuzu bilin ve kapım sizlere her zaman açık” diye konuştu.
Sporcuların sosyal hayatlarının da önemine değinen Ataşbak, satranç, kitap okuma gibi etkinliklerin önemine değindi.
Sporcuların yaz sezonunda yüzme havuzlarından yararlanmak istemeleri karşısında duyarlı davranan Ataşbak, sporcuların madalya kazanması karşısında havuzdan yararlanmaları konusunda gerekli kolaylığı göstereceğinin sözünü verdi.
Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı İlyas Karabulut, ata sporu olan güreşin Adana’da başarılı olduğunu vurgulayarak, “Birlik beraberlik içinde çalıştığımız sürece başarı gelecektir. Geleceğin milli takım sporcularını kentimizden çıkaracağız. Bizlere sıcak kanlı davranan ve güreşe duyduğu sevgiden dolayı Spor İl Müdürü Ataşbak’a teşekkür ederim” dedi.
Ayrıca ziyarete, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Adıgüzel, Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf İnce, Türk Güreş Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Başçı ve antrenörler katıldı.