SAMSUN'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU 

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbuldan, yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği bilgisine ulaştı.

Canik Belediye Başkanı ve adayı Sandıkçı: “Yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz” Canik Belediye Başkanı ve adayı Sandıkçı: “Yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz”

SEVKİYAT TESPİT EDİLDİ 

Narkotik polisi konu ile ilgili yaptıkları takip ve çalışmalarda İstanbul ilinden 6 şahsın organize şekilde hareket ederek uyuşturucu naklini sağladıkları tespit etti. Şahıslara yönelik yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda; şüphelilerin kullandığı 2 adet AUDİ marka lüks araç tespit edildi. Dün gece saat 02.30 sıralarında 2 adet lüks araç Samsun il sınırlarına girdiğinde, fiziki takibe alındı. Araçların stabilize alternatif ve köy yollarını kullanarak il merkezine giriş yaptıkları tespit edildi. Samsun il merkezine giren araçların ikiye ayrılarak birinin İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'ne gittiği, diğerinin ise Atakum ilçesi Küçükkolpınar Mahallesi'ne gittiği tespit edildi.

İKİ ARACA EŞ ZAMANLI OPERASYON 

Narkotik polisi tatafından her iki araca eş zamanlı operasyon düzenlendi. Araçlarda ve devamında şahısların ikametinde yapılan aramada; 10 kilo metamfetamin, 8332 adet sentetik ecza, 3 kilo 281 gram skunk, 64 gram kokain, 1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet tabanca fişeği, 1 adet ruhsatsız tüfek, 8 adet tüfek kartuşu ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 237 bin 700 TL ve 4 bin 730 dolar para ele geçirdi.

6 GÖZALTI 

Olayla ilgili lüks araçlarla Samsun'a uyuşturucu getirdiği tespit edilen B.A., M.K.D., A.E., B.E., M.Z. ve E.T. gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

İHA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.