Manisa’da iki yıl önce evlendiği eşinin ve eşinin kızının yerini bildirene 500 TL mükafat verecek.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde yaşayan Osman Çoban, iki yıl önce evlendiği eşi Yasemin Çoban (36) ve eşinin 9 yaşındaki kızı Fulyanur Çoban’dan günlerdir haber alamıyor. Aramadık yer çalmadık kapı bırakmadığını belirten Osman Çoban eşi ve üvey kızının hayatından endişe ettiğini ve yerlerine bildirene 500 TL mükafat vereceğini söyledi.
Aslen İzmir’in Menemen ilçesinden olan ve yıllardır Manisa’da yaşadıklarını dile getiren Osman Çoban, eşini gençlik yıllarından beri tanıdığını ve yıllar sonra severek evlendiklerini söyledi. Kendisinin ilk eşinden Hikmet ve Erkan isimli iki oğlu olduğunu, eşi Yasemin Çoban’ın da bir kızı olduğunu belirten Osman Çoban, 2 yıldır mutlu bir evlilikleri olduğunu ve hiçbir tartışma yaşanmadan eşinin Kurban Bayramının 3’üncü günü kızını da alarak kayıplara karıştığını anlattı.
NEYİ VARSA ALDI GERİDE BIRAKTIKLARINI YAKTI
Eşi ve eşinin kızının hayatından endişe ettiğini anlatan Çoban, “Çok eskiden beri tanışıyoruz. O eşinden boşandı ben aldım. 2 yıllık evliyiz. Hiçbir problemimiz yoktu. İşten geldiğimde evden gitmişti. Nereye gittiğini de bilmiyoruz. Her yerde aradık, garaja baktık yok. Jandarmaya bildirdik ama hala bir iz bulunamadı. Evde 3 bin 3 bin 500 TL civarında bir para vardı onu almış, kendi eşyalarını, çocuğunun eşyalarını götürmüş. Kimi eşyaları da yakmış. Hiçbir tartışmamız yoktu. Ona rağmen böyle yaptı. Hayatından endişe ediyoruz. Kaçırıldı mı nereye gitti biz de bilmiyoruz. Yerini bildirene de mükafat vereceğim” dedi.
Eşinin kimsesi olmadığını belirten Osman Çoban, “Gidebileceği bir yer yok. Kimsesi yok. Ailesindeki herkes vefat etti. Onun için araştırıyoruz. Nerede olduğunu bilmek istiyoruz. Bilip haber verene de 500 TL ödül var” şeklinde konuşarak, eşinin eve geri dönmesini ve eskisi gibi mutlu bir yuvada yaşamak istediklerini söyledi.