Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bir buçuk kat büyüttüğü Cumhuriyet Meydanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Murat Boz konseri ile açılıyor. Ünlü şarkıcı Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde 30 Ağustos Çarşamba Günü saat 21.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda bir konser verecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yıllardır birçok tarihi olaya ev sahipliği yapan, Antalyalıların buluşma noktası Cumhuriyet Meydanı ve çevresini adına yakışır hale getirmek üzere başlattığı projede, meydanı bir buçuk kat büyüten ilk etap çalışmalarını tamamladı. Eskiye göre yüzde 50 daha genişleyen ve yenilenen Cumhuriyet Meydanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda hizmete açılıyor. Ünlü şarkıcı Murat Boz, Zafer Bayramı kutlamaları ve açılış çerçevesinde 30 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda muhteşem bir konser verecek.

Engelsiz meydan

30 Ağustos’ta yenilenen yüzüyle Antalyalılara merhaba diyecek Cumhuriyet Meydanı’nın zemini doğal taş mekanik kaplama ile yenilendi. Meydanın etrafı temperli cam korkuluklarla çevrelendi. Zeminde yer alan LED’ler ve aydınlatma direkleriyle meydan ışıl ışıl bir görünüme kavuşacak. Aynı zamanda engelli rampaları ve asansörleriyle Cumhuriyet Meydanı engellilerin rahatlıkla kullanabileceği bir alan olarak planlandı. Cumhuriyet Meydanı ve Tophane Çay Bahçesi Düzenleme Projesi çerçevesinde meydan çevresindeki atıl bölümleri bir yaşam alanına dönüştürecek çalışmalar ise aralıksız sürüyor.