Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Kurban Bayramı süresince halkımızın kurban ibadetini en sağlıklı ve en hızlı şekilde yerine getirebilmesi için tüm önlemler alındı” dedi.

Kurban Bayramı için tüm hazırlıklarını tamamlayan Büyükçekmece Belediyesi, Çakmaklı Mahallesi’ndeki kurban satış ve kesim tesisinde bu yıl aynı anda daha fazla kişiye, daha hızlı şekilde hizmet vermek için hazırlıklarını tamamladı.

Denetimler bayram süresince devam edecek

Büyükçekmece Belediyesinin 30 bin metrekare alan üzerine kurduğu modern kurban kesim tesisini denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, büyük ve küçükbaş kurban satış çadırları ve kesim tesislerinde incelemelerde bulundu. Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Kurban Kesim ve Satış Merkezi’nde kaçak ve sağlıksız kurbanlığa geçit verilmediğini, belediye veteriner ekiplerinin sıkı bir denetim gerçekleştirdiğini belirtti.

“Kurban Bayramınız kutlu olsun”

Başkan Akgün, 1-4 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı için tüm hazırlıkların özenle tamamlandığını ve Büyükçekmece Belediyesi ekiplerinin bayram süresince 7 gün 24 saat esasına göre Büyükçekmece halkının hizmetinde olacağını söyledi. Başkan Akgün, “Kurban satış ve kesim alanımız bu yıl da İstanbul’un en modern kurban tesisi olarak hizmet verecek. Vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini hijyenik ve konforlu koşullarda gerçekleştirebileceği bir alan inşa ettik. Bu vesileyle de Büyükçekmece ailemin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramlarını kutluyorum" ifadesini kullandı.