İlker AKTAŞ/ SAMSUN, () - SAMSUN PTT Başmüdürü Adnan Sert, teknolojiye daha iyi ayak uydurmak ve iyi hizmet verebilmek için 41 yeni motosiklet aldıklarını açıkladı.
Samsun PTT Başmüdürlüğü, dağıtım servisinde kullanılmak üzere gerçekleşen 41 yeni motosikletin alımıyla ilgili basın açıklaması yaptı. PTT olarak günün rekabet koşullarına ve gelişen teknolojiye ayak uydurmak için çabaladıklarını belirten PTT Başmüdürü Adnan Sert, "Müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Söz konusu çalışmalarımızdaki temel politikamız, yenilikçi bir anlayışla birçok hizmeti ülkemizin en ücra köşesine kadar götürmekle birlikte özellikle hız ve kalite unsurlarını da ihmal etmemektir" dedi.
PTT Genel Müdürlüğü olarak Türkiye genelinde posta ve kargo taşımacılığı alanındaki hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli olması için yeni motosiklet aldıklarını vurgulayan Sert, "Hizmete verilen yeni motosikletler, müşterilerimizin beklentilerini en güzel şekilde karşılamakla birlikte 175 yıllık geçmişe sahip PTT'nin imajına da yaraşır şekilde dış görünüş ve donanıma da sahiptir. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da sunmuş olduğumuz hizmetlerimizde vatandaşlarımızın menfaati ve temennileri doğrultusunda gerekli çalışmalar yapılacak" diye konuştu.


FOTOĞRAFLI