Devre arasında kadroda revizyona giden ve birçok oyuncuyla yollarını ayırma kararı alan Galatasaray'da Jem Paul Karacan gönderilecekler listesinde bulunuyor. Kırmızı Beyazlılar, Galatasaray'ın kadrosunda düşünmediği orta saha oyuncusunu transfer etmek istiyor. 

SÜREKLİ OYNAYACAĞI TAKIM ARIYOR!..
Jem Paul Karacan'ın sürekli oynayacağı bir takımda forma giymek istediği öğrenilirken, Samsunspor'un transfer teklifine olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Samsunspor'un Karacan, transferinde görüşmelerini sürdürdüğü, istediği rakamda indirim yaptırmaya çalıştığı öğrenildi.

JEM PAUL KARACAN KİMDİR?
Futbola 7 yaşında Wimbledon alt yapısında başlayan Jem Karacan o dönem İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Reading ekibiyle 2007 yılında sözleşme imzalandı. Karacan daha sonra, bir başka Premier Lig ekibi Bournemouth, ardından İngiltere Championship ekibi Milwall'e kiralık olarak gönderildi. Reading ile sözleşmesi bittikten sonra Galatasaray'a bedelsiz olarak 2015 yılında transfer olan Jem Paul Karacan, geçen sezonun devre arasında Bursaspor'a kiralanmıştı. Bu sezon başında takıma geri dönen Jem Paul, resmi maçlarda henüz forma giyme şansı bulamadı.

Haber: Ali BİROL