TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Hasangazi ortaokulu öğrencisi Kübra Tozoğlu’na tebrikler ve ödüller geliyor.
Niğde’nin Ulukışla İlçesi Hasangazi Köyü ortaokulu öğrencisi Kübra Tozoğlu, TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Niğde’nin gururu oldu.
Ulukışla İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan İsmail Yürük öğrenci Tozoğlu’nu ziyaret ederek tebrik etti ve hediye verdi.
Ulukışla’da TEOG sınavına katılan sekiz ortaokuldan, puan ortalaması en yüksek olan Kurtuluş Ortaokulunu ziyaret eden Yürük, okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek başarılarını tebrik etti ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ardından TEOG sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birinciliğine imza atan Hasangazi Ortaokulu öğrencisi Kübra Tozoğlu ve ailesini evlerinde ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan İsmail Yürük, Kübra’yı ve ailesini bu gurur verici başarıdan dolayı tebrik etti ve bu öğrenciyi ödüllendirdi.
Hasangazi Ortaokulu öğretmenleriyle de bir araya gelen Aslan İsmail Yürük, bu başarılar ve başarılı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve tebriklerini iletti.
Yürük öğretmenlerle yaptığı toplantıda, Ulukışla olarak Nisan ayı sonunda ikincisi yapılacak sınavlarda bu başarıların daha da yükseleceğine inancının tam olduğunu söyledi.
Ayrıca Ulukışla’nın yüzünü güldüren TEOG Türkiye birincisi olan Hasangazi Ortaokulu öğrencisi Kübra Tozoğlu için birinci dönem sonu karne töreninde Okul Aile Birliği, Okul müdürlüğü ve Hasangazi köyü Muhtarlığı tarafından ödül töreni düzenleneceği bildirildi.