Hilmi DUYAR / BALIKESİR, ()

2000 TARAFTAR İZLEDİ
SPOR Toto Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren 2 ekipten Balıkesirspor'un, Kardemir Karabükspor'u konuk ettiği maça futbolseverler ilgi göstermedi. Son olarak deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etmesine rağmen Balıkesirspor'u yaklaşık 2000 taraftarı destekledi.
PANKARTLA MORAL
Balıkesirliler, Teksas tribününe, "Bu günler de gelir geçer. Senin sevgin bize yeter" pankartı asıp futbolculara moral verdi.
GÖKHAN ÜNAL KADROYA ALINMADI
EV sahibi ekibin 99 golü bulunan forvet oyuncusu Gökhan Ünal, 18 kişilik kadroya alınmadı. Balıkesirspor'un gol umudu Sercan ise 10'uncu dakikada bu sezonun gol sayısını 7'ye çıkardı.
HASAN YİNE OYNADI
Kadro dışı bırakıldıktan sonra teknik direktör Cihat Arslan tarafından affedilip, Kasımpaşa önünde ilk 11'de forma giyen 2 oyuncudan Hasan yine 11'de yer alırken, Okan ise kadroya alınmadı.
PROTOKOL TRİBÜNÜ BOŞ KALDI
Kritik karşılaşma Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Balıkesir'de yaptığı miting ile çakıştı. Bu yüzden protokol tribünü boş kaldı. Miting alanı ve stadın birbirine yakın olması nedeniyle Balıkesir'de geniş güvenlik önlemleri alındı.
DEMİRBAŞ BU DEFA RAKİP TAKIMDA
Balıkesirspor yedek kulübesinde altyapıdan Oğuzhan Çapar ve İbrahim İçuz'un yer alması taraftarları memnun etti. Daha önce 2 defa Balıkesirspor'da teknik direktörlük yapan Mehmet Demirtaş, Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural'ın yardımcısı olarak görev aldı.