AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanlığı ve HDP Adıyaman İl Başkanlığı ziyaret edildi.
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy ve parti üyeleri Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret ederek, Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk ve parti üyeleriyle bir araya geldi. AK Parti heyeti, seçim çalışmalarında kendilerine başarılar dileyerek, seçimin huzur ve kardeşlik içerisinde sonuçlanmasını istediklerini belirttiler.
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ve AK Parti üyelerinin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sıcak sohbet havasında gerçekleşen ziyaret sonrasında AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ve beraberindekiler, HDP Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret etti.
HDP Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret eden AK Parti heyeti burada HDP Adıyaman İl Eş Başkanı Fahriye Akbaba, HDP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Ali Alataş ve HDP üyeleri ile bir araya geldi. Burada bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, HDP Adıyaman İl Eş Başkanı Fahriye Akbaba, HDP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Ali Alataş burada birlik beraberlik mesajları vererek, seçim havasının kardeşlik içerisinde huzur içerisinde sonuçlanmasını istediklerini belirttiler.