Amasya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce hayata geçirilen ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (OKA) 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklediği “İletişim ve Stres Yönetimi Eğitimi Projesi’nin sözleşmesi imzalandı.
Amasya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nce hayata geçirilen ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (OKA) 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklediği “İletişim ve Stres Yönetimi Eğitimi” Projesi’nin sözleşmesi imzalandı.
OKA Amasya Yatırım Destek Ofisi’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin, “Kurumsal kapasitemizin gelişmesinde personel eğitimlerinin öneminin farkındayız” dedi.
Personel için iletişim ve stres yönetimi eğitimlerinin büyük bir ihtiyaç olduğuna değinen Ergin, “Biz de İl Müdürlüğü olarak bu doğrultuda Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’na teknik destek başvurusu yaptık ve başvurumuz kabul edildi. Bu teknik destek projesi ile il müdürlüğümüz ve bağlı kuruluş personelimize iletişim ve stres yönetimi eğitimleri verilerek personelimizin iş streslerini daha iyi yönetmeleri ve hizmet verdiğimiz bireylerle daha iyi iletişim kurmaları sağlanmış olacaktır” diye konuştu.