AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, dün gerçekleştirilen 25. Dönem Milletvekili seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kurulduğu günden beri Milli İradenin güçlü şekilde ülke genelinde tesis edilmesi için çaba harcayan AK Parti’nin bu haklı davasını bundan sonraki süreçte de devam ettireceklerini belirterek “Milli İradenin verdiği karar her zaman başımızın üzerindedir” dedi.
2002 yılı sonundan beri AK Parti iktidarlarının Türkiye’nin her alanda gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için yoğun mücadele içerisinde olduğunu kaydeden Tanrıver, bir büyük vesayetçi dönemden milletin iradesine dayalı bir yapının ortaya konulması adına ciddi adımlar attıklarını kaydetti.
Tanrıver şöyle konuştu;
“ Bize göre Milletimizin kararı en üst karardır. Milletimizin bu yönde verdiği karar da artık nihai konumdadır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kurulduğumuz günden dün gerçekleştirilen seçim sürecine kadar büyük imtihanlardan geçtik. Yolumuza set çekenler oldu. Halkımızdan aldığımız güç ile bu badireleri atlattık. Hiç bir şekilde eğilmedik ve sürekli dik durduk. İnanıyoruz ki arkasında millet olanlar asla eğilmezler. Biz bugüne kadar milletimizle birlikte yürüdük, bundan sonra da bu büyük davanın yürüyüşü devam edecektir. Elde edilen seçim sonuçların tüm milletimize hayırlar getirmesini ümit ediyoruz. Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun.
AK Parti İl Başkanı Tanrıver, demokratik bir ortamda seçim çalışmasının yürütüldüğünü ifada ederek; “Partimizin bu haklı davasına hizmet ederek bizleri yalnız bırakmayan ve sonuna kadar bizlerle omuz omuza mücadele eden tüm partili kardeşlerimize, İl yönetimime, merkez ilçe yönetimimize kadın ve gençlik kollarımıza, bütün ilçe yönetimlerimize, bina, salon ve kat sorumlularımıza bütün sandık görevlilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”dedi.