Hakan Tarhan, İstanbul-

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Galatasaray'da, Manchester City'den kiralanan Jason Denayer, açıklamalarda bulundu.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çok sıcak bir ortam olduğunu ifade eden Denayer, Galatasaray'ın çok buyük bir kulüp olduğunu, sarı-kırmızılı takıma dahil olmasının da Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasının ve büyük hedefleri olan, kupalara her zaman talip olan bir kulüp olmasının en büyük neden olduğunu söyledi.

"ROBİN VAN PERSİE'YE KARŞI OYNAYACAK OLMAM BÜYÜK BİR TECRÜBE KATACAK"

Galatasaray ile ezeli rakibi Fenerbahçe arasında oynunucak derbi maçı da değerlendiren Denayer, bu maçın çok büyük bir derbi olduğunu ve bir futbolcunun bu derbiyi bilmemesi gibi bir durumun olamayacağını ifade etti.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Robin van Persie hakkında da konuşan Denayer,"Bütün dünyanın yakından tanığı bir maç. Çok büyük bir derbi. Dünyanın en büyük derbilerinden bir tanesi. Fenerbahçe derbisiyle ilgili bunu söyleyebilirim. Robin van Persie ise çok yetenekli, çok kaliteli bir oyuncu. Benim de o oyuncuya karşı oynayacak olmam büyük bir tecrübe katacak" şeklinde konuştu.

"REKABETTEN ASLA KORKMUYORUM"

Sarı-kırmızılı takımdaki rekabet ile ilgili de konuşan Jason Denayer, "Bu rekabetin olması da aslında oyuncuların iyiliğinedir. Oyuncuların daha çok gelişmesini sağlar. Ben bu rekabetten asla korkmuyorum. Bu rekabetin içerisinde olacağım. Cumartesi günü oynanacak olan maça gelecek olursak da; Bu maçla ilgili hocayla herhangi bir görüşmem olmadı" şeklinde konuştu.

Bu sene başarılı olması gerektiğini belirten Denayer, "Bu sene kötü bir sezon geçirirsem zaten hoca da benimle uzatmayı istemez. Benim şuan önceliğim iyi bir sezon geçirmek burada" dedi.

"GRUPTA ÇOK CİDDİ ŞANSIMIZ VAR"

Şampiyonlar Ligi'ndeki şanslarını da değerlendiren genç savunmacı, "Bence grupta çok ciddi bir şansımız var. Ancak şunu söylemem gerekir ki; Benfica, Atletico Madrid ve Astana çok önemli kulüpler. Güçlü takımlar. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmamız lazım. Bu grupta şansımız olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.