Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı TCG Ppeveze, TCG Kalkan ve TCG Yzb. İhsan Tulunay gemileri, planlı faaliyetler kapsamında Bodrum Liman ziyareti için Muğla’nın Bodrum ilçesine demir attı.
Bodrum’a gelen 2. Hücumbot Filotillası Komodoru Dnz. Albay Ahmet Çevik ve gemi komutanları Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etti.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 3 gemi sabah saatlerinde Bodrum Limanına demirledi. Planlı faaliyetler kapsamında Bodrum’a gelen gemiler, vatandaşların ziyaretine de açılacakl. 2’ci Hücumbot Filotillası Komodoru Dnz. Albay Ahmet Çevik, TCG Preveze Komutanı Dz. Kur. Yb. Abdullah Battal, TCG Kalkan Komutanı Dz. Bnb. Murat Dinçel ve TCG Yzb. İhsan Tulunay Komutanı Dz. Bnb. Savaş Sevinçtekin Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etti.
Yapmakta oldukları faaliyetler hakkında bilgi veren Komutanlar, Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı gemilerine davet etti. Deniz Kuvvetlerinin bir armasını hediye eden Komodor Dz. Albay Çevik Bodrum Liman ziyaretinde kendilerine yaptıkları yardımlardan dolayı Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a teşekkür etti.
Liman ziyareti için gelen gemilerde bölgede bulunan şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları için öğle yemeği düzenlendi. Yemeğe ailelerin yanı sıra Bodrum Kaymakamı Dr. Gödekmerdan ve Garnizon Komutanı Albay A. Göksel Oral’da katıldı. 2 gün Bodrum’da kalacak olan gemileri isteyen vatandaşlarımız 10.00 - 12.00 ile 14.00 - 16.00 saatleri arasında ziyaret edebilecek.