NİLÜFER BELEDİYESİ'NİN HALKEVİNİ AÇTI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'nın Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan 'Halkevi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Nilüfer Belediyesi'nin 'Halkevi' olarak adlandırılan İhsaniye Mahallesi'ndeki yeni hizmet binası, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hizmete açıldı. Açılışta konuşan Kılıçdaroğlu, "Yaşanacak bir Türkiye'de, umuyorum 77 milyon insanımız Nilüfer'deki gibi gülümser. Amacımız da bu zaten. Bütün insanlar, sokaklarda çatık kaşlı olmasınlar, gülümsesinler. O nedenle 2015 seçimlerinde yaşanabilecek bir Türkiye dedik, yeter ki tercihlerimizi doğru yapalım" dedi.
Halkın zaman zaman karar sürecine katılması gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Belediye binasına 'Halkevi' isminin verilmesi de sizlerin oylarıyla gerçekleşmiş. O yüzden de çok mutlu oldum. Halkın zaman zaman karar sürecine katılmaları gerekiyor. Bu daha derinleşen bir demokrasi demek. Huzur ve sevinç içinde birarada kardeşçe yaşayabiliriz. Siyaseti halka adanmışlık olarak kabul ettim. Siyaset, halkın sorunlarının çözümü için vardır" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Nilüfer Belediyesi Halkevi açılış kurdelasını kesti. Binanın içini gezen Kılıçdaroğlu daha sonra Ankara’ya gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI