İstanbul Anadolu Yakası Adalet Sarayı çalışanları, Afrin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında mücadele eden Mehmetçiğe moral ve destek vermek üzere Kırıkhan’a ziyarette bulundu.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz İstanbul Anadolu Adalet Sarayı çalışanlarını Kırıkhan Bayezıd-i Bistami Hz Türbesinde ağırladı.

Başkan Yavuz misafirlere türbe ile ilgili bilgiler verdikten sonra Zeytin Dalı Harekatı ve belediyelerin operasyon boyunca askerlerin ve ordunun başarısı için yaptığı destekler hakkında bilgiler verdi. Adliye sarayı çalışanları Başkan Yavuz’a askerlere yaptığı yardım ve desteklerden dolayı teşekkür edip Türk Bayrağı hediye ederek plaket verdi.

Başkan Yavuz ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Mehmetçiğe moral ve destek amacıyla dualarıyla ilçeye gelen tüm vatandaşlara teşekkür ederek, “Bizlerin bu birlik ve beraberliğini tüm dünya görmüştür. Bunun sonucu olarak ta terör örgütlerinin arkasında ki güçlerin umutları tükenmiştir. Zeytin Dalı operasyonlarında canlarını verip şehitlik mertebesine ulaşan askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca, operasyonlar da yaralı olan gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimizi sunup acil şifalar diliyor, Mehmetçiklerimize destek amacıyla gelen Anadolu Yakası Adliye çalışanlarına ve sayın başsavcımız İsmail Uçar’a bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.