Hakkari’de şehit olan 4 askerden 24 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Çavuş Gökhan Topal ve 22 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Olcay Çelik'in memleketi Çankırı'daki evlerine ateş düştü.

Gökhan Topal'ın baba evine ateş düştü

Piyade Uzman Çavuş Gökhan Topal'ın şehit olduğu haberi, Çankırı'nın Orta ilçesi Özlü köyünde yaşayan ailesine sabah saatlerinde askeri erkan tarafından verildi. Oğlunun şehit olduğu haberini alan baba Akif Topal ile anne Fatma Topal gözyaşlarına boğuldu. Şehit Gökhan Topal'ın Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan 4 kardeşi de acı haberi aldıktan sonra Çankırı'nın Orta ilçesi Özlü köyüne geldi. Şehit Topal'ın bekar olduğu öğrenildi. Şehidin baba evi Türk bayrakları ile donatıldı.

Olcay Çelik’in yakınları Ankara’da fenalık geçirdi

Aynı patlamada şehit olan askerlerden Piyade Sözleşmeli Er Olcay Çelik'in ise Yapraklı ilçesi Yüklü köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Şehit Çelik’in ailesi şehit haberini Ankara’nın Çubuk ilçesinde bulundukları evde aldı. Haberi alan baba Muammer Çelik fenalık geçirerek Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şehit babası müdahale sonrası Sosyal Hizmet Merkezi çalışanları tarafından Çankırı'nın Yapraklı ilçesine getirildi.